ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -

Η Λίμνη Βουλιαγμένης «πρωταγωνιστεί» σε νέα κινηματογραφική ταινία (εικόνες)

Αυτή τη φορά η Γερμανική Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μονάχου επέλεξε τη Λίμνη Ηραίου Βουλιαγμένης, ως το ιδανικό σκηνικό για τα γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πανέμορφες τοποθεσίες της περιοχής μας επιλέγονται ως το φυσικό σκηνικό για ταινίες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Αυτή τη φορά η Γερμανική Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μονάχου επέλεξε τη Λίμνη Ηραίου Βουλιαγμένης, ως το ιδανικό σκηνικό για τα γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας.

Μια ομάδα 26 τεχνικών και ηθοποιών επέλεξαν τα ωραιότερα σημεία της Λίμνης για τα γυρίσματα, που ξεκίνησαν στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Για τις ανάγκες του σεναρίου επιστρατεύτηκαν ακόμα και πυροσβεστικά οχήματα από τον σταθμό Πυροσβεστικής της Περαχώρας καθώς και όχημα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Τα γυρίσματα έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Mantas Bay.

Το καστ της ταινίας μαγεύτηκε από την ομορφιά της Λίμνης και υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες παραγωγές.

Η ταινία θα προβληθεί σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ αποτελώντας έναν εξαίρετο πρευσβευτή της ομορφιάς του τόπου μας στο εξωτερικό.

https://www.loutraki365.gr/

ΚΟΡΥΦΗ