ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντρική Πολιτική -

Απίστευτο! Ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής χτύπησε οn air τη Λιάνα Κανέλλη

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, χτύπησε νωρίτερα τη Λιάνα Κανέλλη ενώ πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου. Όλα αυτά στη διάρκεια εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη

10.48: Βράζει η Λιάνα Κανέλλη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Κασιδιάρη - Εκατοντάδες σχόλια στο facebook. Είναι επίθεση όχι στο πρόσωπό μου αλλά στο ΚΚΕ, τονίζει η ίδια. Ζήτησαν την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση ο ίδιος καθώς και άλλα μέλη του συνεργείου της εκπομπής.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων εκφράζουν απερίφραστα την αγανάκτησή τους για το γεγονός και καταδικάζουν την κατάπτυστη πράξη.

Μετά από αντιπαράθεση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, χαστούκισε on air τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ενώ νωρίτερα είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

"Όποιοι νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα βγάλουν το ΚΚΕ από την πατριωτική δράση αυτού του τόπου είναι γελασμένοι", δήλωσε η κ. Κανέλλη, μιλώντας στην ίδια εκπομπή μετά το περιστατικό.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους.

"Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι", ανέφερε.

Και συνέχισε: "Διορθώστε την ψήφο σας όσοι ψηφίσατε Χρυσή Αυγή. Μέσα σε αυτή την αίθουσα να σεβαστούμε την δημοκρατία. Άντρας που σηκώνεται εδώ μέσα και πετάει νερό στην κυρία Δούρου σηκώνει χέρι και χτυπάει με αυτό τον τρόπο, δεν έχω τίποτα να πω. Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας. Δεν είναι ζήτημα ηθικού. Δεν είμαι καθόλου τσαντισμένη. Αν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να χειροδικεί ο εκλεγμένος κύριος Κασιδιάρης, να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε. Ο κύριος Δελατόλας προσπαθούσε να συγκρατήσει τον ταύρο. Αν είναι δυνατόν".

Ακολούθησε παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη που ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές.

10.05: Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, χτύπησε νωρίτερα τη Λιάνα Κανέλλη ενώ πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου. Όλα αυτά στη διάρκεια εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Ενώ η συζήτηση κυλούσε σχετικά ήρεμα ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε την κ. Κανέλλη από το ΚΚΕ και πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ματαίως προσπάθησαν να σταματήσουν τον μποξέρ Ηλία Κασιδιάρη ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αντώνης Δελατόλλας.

"Να τον χαίρεται η μανα που τον εκανε και αυτοι που τον ψηφισαν. Η επίθεση ειναι στο ΚΚΕ και όχι στο πρόσωπό μου" ανέφερε η κ Κανέλλη.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Ράικου θα ζητήσει τη σύλληψή του και αυτή την ώρα η αστυνομία τον αναζητά.

 

 

ΚΟΡΥΦΗ