ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Αχαΐα: Τον συνεργό του Μαζιώτη στη ληστεία της Κλειτορίας ψάχνει τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο συνεργός του Μαζιώτη είναι ψηλότερος, φοράει περούκα, γυαλιά μυωπίας ενώ φέρει και μούσι το οποίο δεν αποκλείεται να είναι ψεύτικο

Στην ταυτοποίηση του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη στη ληστεία της Τράπεζας Πειραιώς της Κλειτορίας Αχαΐας εστιάζει πλέον τις προσπάθειές της η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημόσιας Τηλεόρασης στοιχεία που μπορούν να «προδώσουν» το δεύτερο ληστή υπάρεχει περίπτωση να βρεθούν στο μπουφάν του Αστυνομικού που συνάντησαν και πυροβόλησαν οι δύο δράστες έξω από το υποκατάστημα.

Οι ειδικοί της αντιτρομοκρατικής αισιοδοξούν ότι στον μπουφάν του αστυνομικού υπάρχει περίπτωση να βρεθούν υπολείμματα από το DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα του δεύτερου ληστή, ο οποίος είναι μέχρι τώρα παντελώς άγνωστος στις Αρχές.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο συνεργός του Μαζιώτη είναι ψηλότερος, φοράει περούκα, γυαλιά μυωπίας ενώ φέρει και μούσι το οποίο δεν αποκλείεται να είναι ψεύτικο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τον εγκέφαλο της ληστείας, Μαζιώτη, φαίνεται πως τον «κάρφωσε» η πούδρα που φορούσε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σφαίρα που έφυγε από το όπλο του χτύπησε στο πρόσωπό του και πάνω της βρέθηκαν ίχνη πούδρας και ιδρώτα.

ΚΟΡΥΦΗ