ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα - Κοινωνικά -

Τη χτύπησε, την έσυρε και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα το πόρισμα του ιατροδικαστή

ο Δημήτρης Βέργος φέρεται να χτύπησε άγρια την κοπέλα (έφερε τραύματα στο κεφάλι), με αποτέλεσμα αυτή να μην μπορεί να αντιδράσει

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα τα οποία αποτυπώνουν το τι πέρασε η Γαρυφαλλιά στα χέρια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Δημήτρη Βέργου. 

Ο κ. Μπογιόκας, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως, όπως διαπίστωσε, ο δράστης χτύπησε την άτυχη κοπέλα, εν συνεχεία την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα. «Όπως διαπιστώθηκε, κατόπιν συμπλοκής ο δράστης έσυρε την κοπέλα στα βράχια και την έριξε στη θάλασσα ζωντανή. Είχε καταπιεί νερό» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Μπογιόκας στο zougla.gr.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιατροδικαστική έκθεση, ο Δημήτρης Βέργος φέρεται να χτύπησε άγρια την κοπέλα (έφερε τραύματα στο κεφάλι), με αποτέλεσμα αυτή να μην μπορεί να αντιδράσει. Ειδικότερα η κοπέλα είχε μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της. 

Στη συνέχεια ο δράστης την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα. Η κοπέλα, χτυπημένη καθώς ήταν, δεν είχε τη δυνατότητα να κολυμπήσει, με αποτέλεσμα να πεθάνει τελικά από πνιγμό. 

Όσον αφορά στα γδαρσίματα που είχε στο κορμί της, αυτά προήλθαν από την πτώση και το σύρσιμο στο έδαφος. Παράλληλα στον λάρυγγα και στα πνευμόνια εντοπίστηκε από τον ιατροδικαστή, όπως προαναφέρθηκε, μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό.

Απολογείται στον ανακριτή Νάξου ο δράστης

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή Νάξου η απολογία του 30χρονου.

Σύμφωνα με δηλώσεις της υπεράσπισής του, ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία θα παραδώσει στον δικαστικό λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, ενώ θα αιτηθεί να εξεταστεί από ειδικό επικαλούμενος προϋπάρχουσα ψυχική νόσο. Φέρεται επίσης έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή που αναζητά κάθε λεπτομέρεια για όσα έγιναν στη βραχώδη περιοχή της Φολεγάνδρου, για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και για τα στοιχεία της προσωπικότητας του κατηγορούμενου.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν οι δύο λειτουργοί θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση που θα έχει ο κατηγορούμενος.

ΚΟΡΥΦΗ