• Μετατοπίστηκαν οι δασικές εκτάσεις στην Κορινθία - Σχεδόν στη μισή έκταση περιορίστηκαν οι γεωργικές εκτάσεις. Η μελέτη αεροφωτογραφιών από τα έτη 1960, 1971 και 2007 δείχνει ότι, σε σχέση με την κατάσταση του 1960, οι εκτάσεις χαμηλής φυσικής βλάστησης έχουν αυξηθεί και επεκταθεί εις βάρος κυρίως γεωργικών εκτάσεων (58%) αλλά και δασών (40%)..
  • Στους «πρωταθλητές» ενεργειακής σπατάλης η Κορινθία. Σύμφωνα με την έρευνα στη λίστα των νομών με το μεγαλύτερο ενεργειακό αποτύπωμα εκτός της Αττικής είναι, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Καβάλα, η Καστοριά και οι Νομοί Μαγνησίας, Κορινθίας, Ευβοίας, Τρικάλων και Ημαθίας.
  • Μια απίστευτη κομπίνα πανελλαδικής εμβέλειας, με παράνομη επιστροφή του ΦΠΑ από το ελληνικό Δημόσιο, έχει στηθεί από αγρότες και συνεταιρισμούς, συνήθως σε συνεργασία με μεγαλεμπόρους. Έτσι, αγγουράκια, μήλα, ντομάτες και πολλά ζαρζαβατικά κατά περίπτωση πληρώθηκαν «χρυσά». Είναι χαρακτηριστικό ότι αγρότης από το Ξυλόκαστρο πήρε επιστροφή ΦΠΑ το 2006 σχεδόν 45.000 ευρώ.
  • Έκλεισε το Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου !!! Μετά από 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας το μοναδικό Μουσείο της Κορίνθου έβαλε «λουκέτο» λόγω οικονομικών προβλημάτων και οι υπάλληλοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας
  • Έσκασε το σκάνδαλο της «παρατράπεζας» στη Νεμέα - οι οκτώ κατηγορούμενοι για το μεγάλο σκάνδαλο έχουν προσέλθει να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δύο εξ αυτών παραμένουν ενεργά στελέχη σε πιστωτικά Ιδρύματα.
  • "Έφυγε" ξαφνικά ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής τράπεζας Πελοποννήσου Μίμης Δαλακλειδης - Ο ίδιος ήταν σε συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης με τον κ. Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στη συμπρωτεύουσα..
  • Σοβαρές καταγγελίες του προέδρου του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας για τους εμπόρους - Ο Θοδωρής Τσάνος καταγγέλλει ότι οι έμποροι χρησιμοποιούν στα οινοποιία τους κορινθιακή σταφίδα και σουλτανίνα τις οποίες αγοράζουν με πολύ χαμηλή τιμή και στο τέλος με προσμίξεις παρουσιάζουν ότι βγάζουν ΠΟΠ κρασί αγιωργίτικο ή ημίγλυκο