• Στα αζήτητα έμεινε η Κορινθιακή σταφίδα με τιμή μόλις 0.30ευρώ το κιλό - Πάνω απο 15.000 τόννοι σταφυλιών βρίσκονται αυτή την στιγμή στα αμπέλια αδιάθετα χωρίς να γνωρίζουν οι παραγωγοί για το τι μέλλει γενέσθαι..
  • Με επιστολή που απέστειλε στον Τύπο ο πρόεδρος του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ κ. Κελλάρης καταγγέλει την ύπαρξη πολλών παράνομων χωματερών στη Δυτική Κορινθία που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ο κ. Κελλάρης καταγγέλει το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Σικυωνίων ότι ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα αδιαφορούν επιδεικτικά. Οι παράνομες χωματερές στον Ασωπό και στον Κύριλλο έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα αλλά σύμφωνα με τον κ. Κελλάρη ο Αντιδήμαρχος κ. Ζαχαρόπουλος "σφυρίζει αδιάφορα".
  • Διαφορετικές απόψεις συνεχίζουν να εμφανίζονται σχετικά με την ονομασία του Δημοτικού Σταδίου Κορίνθου σε Στάδιο "Κατερίνας Θάνου" και ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να προβεί σε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι "η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα υλοποιηθεί σε χρόνο που θα καθορίσει η κ. Θάνου". Ο Δήμαρχος Θ. Θωμαίδης συνεχίζει λέγοντας ότι "κανένας επιστημονικός αθλητικός ή άλλος παράγοντας δεν εξέφρασε την άποψη ότι η αθλήτρια έκανε χρήση αναβολικών"
  • Αν και τα σενάρια για τις επόμενες εθνικές εκλογές (εάν γίνουν μετά 4 χρόνια) ήδη άρχισαν εξαιτίας και του νέου εκλογικού συστήματος (6 υποψήφιοι, 2 σταυροί) και τα οποία θέλουν τον πρώην Υπουργό κ. Θ. Κοτσώνη να αποχωρεί το περιβάλλον του διέρρευσε ότι «θα είναι εκεί» και οποιαδήποτε σενάρια κυκλοφορούν απλά εξυπηρετούν συμφέροντα των αντιπάλων του
  • Έντονες ήσαν οι αντιδράσεις της πολιτικής ηγεσίας της περιοχής σχετικά με την φήμη που κυκλοφόρησε και θέλει την κατάργηση του στρατοπέδου στο 6ο Σύνταγμα πεζικού. Όλοι συμφωνούν ότι ένα τέτοιο γεγονός θα επέφερε ισχυρό πλήγμα στην οικονομία του τόπου και θα πρέπει να γίνει οτιδήποτε για να αποτραπεί μία τέτοια εξέλιξη.
  • Προβλήματα μεγάλα δημιουργούνται στην κυκλοφορία στην πόλη της Κορίνθου αλλά και περιβαλλοντική μόλυνση απο τις νταλίκες που διασχίζουν την πόλη μεταφέροντας διμικά υλικά , καύσιμα , λιπάσματα κλπ. Το πρόβλημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού η κυκλοφορία στην Αποστόλου Παύλου θυμίζει μάλλον Ομόνοια !!