• Κάρφωσε το Νομάρχη Νίκο Ταγαρά ο Νίκος Παπαΐωάννου στη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης. "Ψάχνουμε να σας βρούμε στη νομαρχία και στο γραφείο σας και δεν σας βρίσκουμε ποτέ", του είπε. "Φέρατε από νωρίς τον Καλλικράτη καταργώντας την Νομαρχία", συμπλήρωσε. Ο νομάρχης από την πλευρά του απάντησε πώς ο λαός δεν τον ψήφισε για να κάνει διαχείριση από το γραφείο του. σ.σ. Από την Αθήνα, ίσως ... 
  • Δεν υπήρξαν εξελίξεις με τα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ την τελευταία εβδομάδα Το περασμένο Σάββατο οι 3 βουλευτές, ο γραμματέας της Ν.Ε. και ο δήμαρχος Κορινθίων συναντήθηκαν στα γραφεία της Ν.Ε προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες μιας υποψηφιότητας Πνευματικού η οποία μοιάζει να είναι μονόδρομος για το ΠΑΣΟΚ, για λόγους που έχουμε αναλύσει πολλάκις κατά το παρελθόν. Μένει να δούμε αν οι δύο συνδιεκδικητές του χρίσματος, ο Χρήστος Χασικίδης και ο Πέτρος Λέκκας θα μείνουν εκτός παιχνιδιού ή θα μπουν στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ.
  • Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μεταφέρεται πλέον στο Κιάτο αφού εκεί υπάρχουν τέσσερις συν ενας υποψήφιοι για τους οποίους μπορούμε να πούμε ότι εκκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να καταλήγει στην διενέργεια δημοσκόπησης, την οποία θα παραγγείλει το ίδιο το κόμμα (αλλά θα πληρώσουν οι υποψήφιοι).
  • Στο Λουτράκι ο Κώστας Λογοθέτης θα ανακοινώσει οσονούπω την υποψηφιότητά του, ενώ ο Δημήτρης Γέρου, ανοίγει καθημερινά τον κύκλο των επαφών του. Το ΠΑΣΟΚ εκεί έχει καταλήξει να παρακολουθήσει τα πράγματα με διακριτικότητα.
  • Στο Ξυλόκαστρο ο Αντώνης Κλαδούχος φαίνεται να συγκεντρώνει την προτίμηση της Ιπποκράτους, αλλά η προσπάθεια του θα τελεσφορήσει δύσκολα καθώς ο Νίκος Κουρτζής επιμένει.
  • Στη Νεμέα ο Βαγγέλης Ανδριανάκος θα είναι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, με τις συνθήκες σε τοπικό κομματικό επίπεδο καλύτερες απ’ ό,τι το 2006.
  • Όσο για το Βέλο και τη Βόχα εκεί ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος θα τα βρει σκούρα από την ομάδα του Νίκου Ραχανιώτη που διευρύνεται καθημερινά. Και πολλοί πιστεύουν πως αν ο Ραχανιώτης περάσει στον δεύτερο γύρο, το σκληρό τοπικιστικό στοιχείο του Ζευγολατιού θα κάνει το θαύμα του.