• Η μεγάλη πτώση στον εσωτερικό τουρισμό και η ελάχιστη κίνηση σε ξενοδοχεία της Κορίνθου τους δύο πρώτους μήνες του καλοκαιριού είναι τα συμπεράσματα που βγαίνουν από αναφορές ξενοδόχων στον τοπικό Τύπο. Η πτώση σύμφωνα με τους ίδιους κυμαίνεται μεταξύ 50%-80% αν και η κίνηση τον Αύγουστο αναμένεται να αυξηθεί λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων
  • Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου προέδρου στη ΝΟ.ΔΕ Κορινθίας. Τα μέλη εξέλεξαν και πάλι τον Γρηγόρη Καρπούζη στην θέση του προέδρου με 249 ψήφους έναντι 169 του συνυποψηφίου του και πρώην προέδρου της ΝΟ.ΔΕ κ. Γιάννη Γιάννου.
  • Στιγμές εθνικής υπερηφάνειας έζησε η Κόρινθος το βράδυ της Κυριακής (όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα) μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης από την εθνική μας ομάδα. Η ουρά των αυτοκινήτων λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξεκινούσε από τη Σωληνουργία και έφτανε μέχρι το κέντρο της Κορίνθου.
  • Πολλά φαίνεται να είναι τα χαμένα χρήματα από το πρόγραμμα "ΕΛΛΑΔΑ 2004" καθώς αρκετοί Δήμοι έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο μετά την απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να ακυρώσει κονδύλια για έργα σε όσες περιπτώσεις δεν έκαναν τις απαραίτητες μελέτες έγκαιρα. O Δήμαρχος Κορινθίων Θ. Θωμαίδης πάντως, δηλώνει ότι ο Δήμος Κορινθίων δεν θα χάσει δραχμή καθώς θεωρεί ότι θα πάρει τα χρήματα και επιπροσθέτως άλλο 1,5 εκ. ευρώ για να καλυφθούν οι ανάγκες ενός σταδίου 2000 θέσεων.
  • Ανησυχία έχει προκληθεί στους λουόμενους στην παραλία "Καλάμια" στην Κόρινθο η έλλειψη ναυαγοσώστη. Πριν μία εβδομάδα ο Δήμος Κορινθίων ανέφερε ότι αναμένει τις αιτήσεις των υποψηφίων για να προβεί στην πρόσληψη δύο ναυαγοσωστών για την εφετινή περίοδο και για περίπου 3 μήνες.
  • 600 ευρώ θα κοστίζει στον κάθε Δήμο κάθε λακκούβα στην οποία θα πέφτουν τα αυτοκίνητα πολιτών και θα προξενούνται καταστροφές. Σύμφωνα με νέα διάταξη όσοι πολίτες θεωρούν ότι ζημιώθηκαν είτε οι ίδιοι ή το αυτοκίνητο τους πέφτοντας σε λακκούβες που υπάρχουν σε πολλά μέρη όλων των Δήμων θα μπορούν να ζητούν με αίτηση τους αποζημίωση η οποία θα φτάνει τα 600 ευρώ