Η Κορινθία αποτέλεσε την αφετηρία της προεκλογικής εκστρατείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ευχήθηκε να του φέρει γούρι ο νομός. 

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε πως από την επαφή του με τους πολίτες διαπίστωσε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στο κόμμα και διαβεβαίωσε πως κάνουν λάθος όσοι υποστηρίζουν ότι η ΝΔ θα βγει τραυματισμένη από αυτή τη διαδικασία.   

Τέλος κατέληξε πως δεν ψάχνουν για έναν αντι-Τσίπρα αλλά έναν πολιτικό που θα την ανανεώσει σε ιδέες και σε δομές. Η εκδήλωση δεν στέφθηκε και από μεγάλη επιτυχία -άλλωστε, στην Κορινθία δεν είναι και πολλά τα επώνυμα στελέχη που στηρίζουν τον Κυριάκο. 

Από τους λίγους που ξεχωρίσαμε ήταν ο Χρίστος Δήμας, όστις συνδέεται και με προσωπική φιλία μαζί του, αλλά δύσκολα θα τον στηρίξει, ο πρώην βουλευτής Κώστας Κόλλιας, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Κατερίνα Οικονόμου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος. 

Τώρα σε ό,τι αφορά το αν ο νομός θα του φέρει γούρι, τί να πω; Κι ο Μεϊμαράκης από την Κόρινθο ξεκίνησε και τα είδαμε τα χαΐρια του…