Ένα καλοκαίρι γεμάτο κέφι, χαμόγελα, παιχνίδι και μοναδικές εκπτώσεις μας υπόσχεται το Mare West, με απολαυστικές βόλτες για μικρούς και μεγάλους, σε μία μοναδική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα.

Όλο το καλοκαίρι και έως τις 31 Αυγούστου, όλα τα καταστήματα του εμπορικού πάρκου, υποδέχονται το κοινό, με εξαιρετικές προφορές, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να τα ανακαλύψουν και να αποκτήσουν προϊόντα ένδυσης για μικρούς και μεγάλους, αξεσουάρ, καλλυντικών και υπηρεσιών, σε μοναδικές τιμές.

Παράλληλα, ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, διασκεδάζει τους μικρούς φίλους του εμπορικού πάρκου από τις 18 έως και τις 23 Ιουλίου, με μοναδικές καλοκαιρινές δραστηριότητες όπως κατασκευές από γύψο και πηλό, χειροτεχνίες βυθού, face painting και μπαλόνια για όλα τα παιδιά, ζωγραφική, επιτραπέζια, μαγικά και φυσικά πολύ παιχνίδι.

Για αγορές στα αγαπημένα σας brands, βόλτες στην παραλία, χαλάρωση στα καταστήματα εστίασης και ατελείωτο παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους στην παιδική χαρά δύο στρεμμάτων αλλά και μοναδικές δραστηριότητες… το  καλοκαίρι του 2016 δίνουμε ραντεβού στο Mare West.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα για τις παιδικές δραστηριότητες μπορείτε να βρείτε στο site του εμπορικού πάρκου Mare West

http://marewest.gr/