Μυθικά πράγματα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Κορίνθου.

Λίγο πριν από τις 12, στην οδό Αδειμάντου, έξω από το σούπερ μάρκετ Κρητικός, ένας νεαρός τσιγγάνος έκλεψε την τσάντα μιας γυναίκας και κινήθηκε προς την οδό Αποστόλου Παύλου.

Η γυναίκα, μετά το πρώτο σάστισμα, άρχισε να ουρλιάζει και προσπάθησε να κυνηγήσει τον τσαντάκια, μαζί με έναν νεαρό. Εκείνη την στιγμή από την οδό Περιάνδρου ξεπρόβαλε με το μηχανάκι του ο δήμαρχος Κορινθίων, που κατάλαβε τι έγινε, έκανε αναστροφή και άρχισε να κυνηγά τον νεαρό με το μηχανάκι.

Ακολούθησαν σκηνές αμερικάνικης ταινίας με τον δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό να πηγαίνει κόντρα στην κίνηση και να κυνηγά εποχούμενος, τον νεαρό τσιγγάνο.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε στην οδό Απ. Παύλου κι όταν ο νεαρός μπήκε στο προαύλιο του Μητροπολιτικού ναού της Κορίνθου, μαζί με αυτόν μπούκαρε και ο δήμαρχος ο οποίος έπεσε πάνω του με το μηχανάκι και με την βοήθεια ενός ακόμα ανθρώπου που ακολούθησε τη σκηνή με το δικό του μηχανάκι, ακινητοποίησαν τον κλέφτη.

Ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε και τον συνέλαβε, ενώ απέδωσαν στην γυναίκα τα λεφτά που είχε βγάλει από την τσάντα!

Το περιστατικό αποκάλυψε το moriasnews και ο Γιάννης Λάμπρου

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"