ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντρική Πολιτική -

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ξυλόκαστρο πραγματοποίησε ο Χρίστος Δήμας

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ξυλόκαστρο πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας χθες το βράδυ, με πλήθος κόσμου με ενδιαφέρουσες παρουσίες.
Παρουσία αρκετών φίλων του πραγματοποίησε, χθες, την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Χρίστος Δήμας, σε Cafe και συγκεκριμένα στο Καφέ Τράπεζα οπου πλήθος κόσμου κατέκλυσε τα πεζοδρόμια ακόμα και τον δρόμο

Ο κ. Δήμας εμφανίστηκε συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου όπου χαιρέτησε έναν έναν τους Φίλους του, τους οποίους ευχαρίστησε για τα 7 χρόνια κοινής πορείας στην Κορινθία και τους κάλεσε σε μια ακόμη μάχη δίπλα του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ιστορία της παράταξης, τα εθνικά θέματα και τα ζητήματα ασφάλειας κυριάρχησαν σε μια ομιλία με έντονα πατριωτικό περιεχόμενο, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στα καθημερινά προβλήματα της οικονομίας, της ανεργίας, της παιδείας και της υγείας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Τσιώτος Βλάσης ο νύν Δήμαρχος Ανδρικόπουλος Ηλίάς , ο (πρώην Δήμαρχος) κ. Σκούρας παλιοί πολιτικοί του φίλοι, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημοτικοί Σύμβουλοι , Σύσσωμη η τοπική οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ξυλοκάστρου , άνθρωποι του Πολιτισμού, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Δήμα .

http://www.ramona.me

ΚΟΡΥΦΗ