ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -

Συμμετοχή των σχολών στην προώθηση του Ελληνικού τουρισμού μέσω του portal discovergreece.com

Η διαδικασία συμμετοχής θα είναι με φωτογραφίες ,βίντεο ,συνεντέυξεις με αποτύπωση εμπειριών , απο διάφορες εργασίες, case studies των σπουδαστών που θα έχουν συντελεστεί στα εκπαιδευτήρια ανα την Επικράτεια με θέματα Μαγειρικής, Εστιατοριακής,Μπάρ,Οινολογίας και ζαχαροπλαστικής.


Το Δ.Σ του  Συλλόγου κ. Καθηγητών Υπουργείου Τουρισμού ανακοινώνει   την μεγάλη επιτυχία  - όπου εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Σούκουλη και την Γ, Γραμματέα κα. Ελένη Ενεχίνογλου μετά απο  συνάντηση την Πέμπτη 19/6/2014    με τον κ. Θρασύβουλο Πετρόπουλο  και την κα Σταυριάννα Καίσαρη  στελέχη της εταρείας MARKETING GREECE- , συμφωνήθηκαν   ότι οι σχολές    να  μετέχουν   διαδραστικά  στο  portal Discovergreece.com   .

Η  διαδικασία συμμετοχής θα  είναι   με φωτογραφίες ,βίντεο ,συνεντέυξεις με αποτύπωση εμπειριών  ,  απο  διάφορες εργασίες, case studies  των  σπουδαστών   που  θα έχουν συντελεστεί στα εκπαιδευτήρια ανα την Επικράτεια   με θέματα Μαγειρικής, Εστιατοριακής,Μπάρ,Οινολογίας και  ζαχαροπλαστικής.

Η Marketing Greece Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Στο ευρύτερο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό, στόχος της Marketing Greece Α.Ε.είναι να υποστηρίξει το Υπουργείο Τουρισμού  στη δημιουργία μιας νέας τουριστικής ταυτότητας για την Ελλάδα. Επίσης η διαδραστική πλατφόρμα Discovergreece.com  είναι ένας διαδικτυακός τόπος που  προβάλλει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο τουριστικών προϊόντων, ενεργεί ως εργαλείο πωλήσεων, παρέχοντας τη διασύνδεση των προϊόντων με διαδικτυακές μηχανές κρατήσεων,αναζητήσεων  και συμβάλλει στη δημιουργία και ανάπτυξη online κοινοτήτων και εκστρατειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΚΟΡΥΦΗ