ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - Μπάσκετ -

Πρώτη με πολλά όνειρα στην Κόρινθο

Με όνειρα, φιλοδοξίες και ένα εξαιρετικό ρόστερ ξεκίνησε την πορεία της στην τρίτη της σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η Κόρινθος

Με όνειρα, φιλοδοξίες και ένα εξαιρετικό ρόστερ ξεκίνησε την πορεία της στην τρίτη της σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η Κόρινθος με τους ανθρώπους του ΚΑΟΚ να καλωσορίζουν τους αθλητές και να τους...παραδίδουν στον Δημήτρη Γκόφα για τις καθιερωμένες προπονήσεις.

Αναλυτικά:

"Πρώτη" ΚΑΟ Κορίνθου

Έγινε χθες Δευτέρα η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου, το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες (πλην του αρχηγού Σταύρου Δανιήλ).

Η διοίκηση καλωσόρισε τους παίκτες και τους προπονητές και έθεσε από την αρχή τους στόχους για τη νέα σεζόν. Με βάση τις κινήσεις της διοίκησης, έγινε σαφές οτι ο βασικός στόχος δε μπορεί να είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό!

Εν συνεχεία, ο προπονητής συζήτησε με τους παίκτες, αναλύοντας το προγράμμα προπόνησης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ αναφέρθηκε και στα 7 δυνατά φιλικά που έχουν κλειστεί μέσα στον Σεπτέμβριο. 

Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν σε καθημερινή βάση και θα περιλαμβάνουν τόσο ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο όσο και τρέξιμο στο γήπεδο ποδοσφαίρου, πάντα υπό την επίβλεψη του κ. Γκόφα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει αγιασμός, όπως και η καθιερωμένη φωτογράφιση της ομάδος.

Καλή σεζόν λοιπόν στην ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς!!

ΚΟΡΥΦΗ