ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

‘Πόσιμο νερό και στην Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου’ λέει ο Δήμαρχος Κορινθίων

'Μάλιστα, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Κορίνθου που επιβεβαιώνει την ποιότητα του νερού, προς απόδειξη αυτών που δεν πείθονται εύκολα'

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, επισκέφθηκε την Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου προκειμένου να κάνει γνωστό ένα σημαντικό για την περιοχή έργο, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, μετά από προσπαθείες της Δημοτικής Αρχής η περιοχή πλέον τροφοδοτείται αποκλειστικά με πόσιμο νερό. Όπως ενημέρωσε μάλιστα ο κ. Πνευματικός ανακοινώσεις θα αναρτηθούν σε όλους τους δημόσιους χώρους προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Μάλιστα, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Αποχέτευσης Κορίνθου που επιβεβαιώνει την ποιότητα του νερού, προς απόδειξη αυτών που δεν πείθονται εύκολα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα πάντα του Δημάρχου Κορινθίων, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες αντικαταστάσεις δικτύων, ενώ εντός ολίγων ημερών θα ξεκινήσουν και εργασίες αντικαταστάσεις των εναπομεινάντων δικτύων προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα του νερού.

Αυτή είναι η απάντηση της παρούσας Δημοτικής Αρχής σε όσους ισχυρίζονται ότι δεν έχει τίποτα περαιτέρω να προσφέρει. Αυτοί θα ρίχνουν λάσπη και εμείς θα απαντάμε με έργα.

ΚΟΡΥΦΗ