ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

Πλήθος συλλήψεων για κροτίδες στην Πελοπόννησο

Προσπαθούσαν να ξεπουλήσουν την παράνομη πραμάτεια τους

Ο ένας μετά τον άλλον έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών διάφοροι καταστηματάρχες οι οποίοι προσπαθούσαν να ξεπουλήσουν την παράνομη πραμάτεια τους με τις κροτίδες και άλλα βεγγαλικά, πριν από την Ανάσταση! 

*** Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έρευνα στο περίπτερο ενός  61χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν 443 κροτίδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. 

*** Στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας έκαναν έρευνα στο κατάστημα ενός 58χρονου ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται και συνέλαβαν την 51χρονη προσωρινά υπεύθυνη που διέθετε προς πώληση 11.925 παιδικά αθύρματα. 

*** Στην Καλαμάτα, άνδρες της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα σε περίπτερο ιδιοκτησίας 44χρονης Βουλγάρας η οποία απουσίαζε και αναζητείται και συνέλαβαν τον 60χρονο Έλληνα προσωρινά υπεύθυνο, όταν βρήκαν 1.800 παιδικά αθύρματα.

*** Πάλι στην Καλαμάτα, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο κατάστημα ενός 60χρονου όπου κατέσχεσαν 93 παιδικά αθύρματα και τον συνέλαβαν.

*** Στο Κιάτο Κορινθίας, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν 19χρονο που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου, όταν βρήκαν στην κατοχή του 139 κροτίδες και τις κατέσχεσαν. 

*** Ξανά στην Καλαμάτα, συνελήφθη η 45χρονη ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος όπου οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν έρευνα και κατέσχεσαν συνολικά 1.227 παιδικά αθύρματα.

ΚΟΡΥΦΗ