ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

Παράταση της αναστολής καταβολής ληξιπρόθεσμων οφειλών σε Λέσβο και Κόρινθο

Την παράταση της αναστολής καταβολής ληξιπρόθεσμων οφειλών σε Λέσβο και Κόρινθο αποφάσισε η υφυπουργό Οικονομικών Κ.Παπανάτσιου μέχρι τις 28/5 και 9/3 αντίστοιχα

Υπογράφηκε από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου η υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται η αναστολή καταβολής βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τις 28 Μαΐου για φυσικά και νομικά πρόσωπα, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Λέσβου.

Σημειώνεται ότι το μέτρο πάρθηκε για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα που έπλξαν την περιοχή στις 28 και 29 του περασμένου Νοεμβρίου.

Παράλληλα παρατάθηκε η αναστολή καταβολής βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τις 9 Μαρτίου και για όσους έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους στις κοινότητες α) Στιμάγκας, β) Ελληνοχωρίου, γ) Ταρσινών, δ) Κρηνών, ε) Ευαγγελιστρίας, στ) Πουλίτσας, ζ) Κοκκωνίου, η) Χαλκείου και θ) Σουληναρίου του Δήμου Βέλου-Βόχας της Π.Ε. Κορινθίας, μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή στις 9 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΡΥΦΗ