ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια -

Παραιτήθηκε ο Κάτσαρης, συνεχίζει ο Νίκου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κάτσαρης Παναγιώτης παραιτήθηκε χθες 10 Νοεμβρίου παραχωρώντας τη θέση του στον πρώτο επιλαχόντα του περιφερειακού σχήματος Νίκου Δονάτο.

Ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κάτσαρης Παναγιώτης παραιτήθηκε χθες  10 Νοεμβρίου παραχωρώντας τη θέση του στον πρώτο επιλαχόντα του περιφερειακού σχήματος Νίκου Δονάτο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ

Υλοποιώντας την απόφαση της ιδρυτικής συνέλευσης της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ» μετά από 14 μηνών θητεία, ο Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κάτσαρης Παναγιώτης παραιτήθηκε στις 10-11-2015 παραχωρώντας τη θέση του στον πρώτο επιλαχόντα του περιφερειακού σχήματος Νίκου Δονάτο.

Με την παραίτηση αυτή τονίζουμε ότι το διαφορετικό ήθος της Αριστεράς, η συνέπεια λόγων και έργων, η μη προσκόλληση σε θέσεις ευθύνης και όποιας "εξουσίας" υπηρετείται και με την εναλλαγή σε αυτές.

Για μας η Αριστερά δεν έχει μόνο καθήκον να αντιπαλεύει τα μνημόνια που εξαθλιώνουν την Ελληνική κοινωνία αλλά και να παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας και πολιτικού ήθους – συνέπειας. Με την πρακτική μας αυτή δίνουμε το παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο στο πολιτικό σύστημα αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας

ΚΟΡΥΦΗ