ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ο «φανερός δείπνος» του Βασίλη και τα τραπέζια που μπορεί να έρθουν «τούμπα»

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Β. Νανόπουλος έχει αποφασίσει να προχωρήσει και πάλι σε υποψηφιότητα στο Δήμο Κορινθίων ασχέτως εάν η στήριξη της Ν.Δ. καταλήξει στον Πελ. Καλλίρη ή όχι.

Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνά ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» στην Κόρινθο, Β. Νανόπουλος, που σύμφωνα με πληροφορίες παραθέτει (ο ίδιος ή κάποιοι υποστηρικτές του δεν έχει σημασία)  δείπνο σε ταβέρνα στο Σολομό απόψε το βράδυ.

Είναι μια κίνηση που πολλοί αντιλαμβάνονται ως διάθεση να προκαταλάβει τις εξελίξεις αφού όπως έχει ανακοινώσει και ο Νικ. Κακλαμάνης (επικεφαλής της επιτροπής της Ν.Δ. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές) στο δελτίο ειδήσεων του Kontra το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η στήριξη του κόμματος (και) στην Κόρινθο θα δοθεί μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Β. Νανόπουλος, έχει αποφασίσει να προχωρήσει και πάλι σε υποψηφιότητα στο Δήμο Κορινθίων ασχέτως εάν η στήριξη της Ν.Δ. καταλήξει στον Πελ. Καλλίρη ή όχι.  

Μέσα από συζητήσεις με διάφορα στελέχη στην Κόρινθο, το συμπέρασμα που εξάγουμε είναι ότι ο Βασίλης «μέτρησε τα κουκιά και δεν θα κάνει πίσω no matter what» ενώ ταυτόχρονα διαπιστώνεται και μια διάθεση να στηριχτεί από ένα σύνολο ατόμων αλλά όλα αυτά θα είναι πιο ευδιάκριτα τον επόμενο καιρό όταν έρθουν και οι ανακοινώσεις των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού.

Από το «στρατόπεδο» του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου αυτό που βγαίνει ως μήνυμα εδώ και καιρό αναφορικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Πελ. Καλλίρη είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για την ύπαρξη «εναλλακτικής πρότασης» παρά τις ανεξαρτητοποιήσεις, τις αυτονομήσεις και τις αποστασιοποιήσεις στη «Συμμαχία» τα τελευταία δυο χρόνια.

Έτσι λοιπόν, θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τι θα συμβεί εάν η Ν.Δ. ανακοινώσει τη στήριξη της στην Κόρινθο στο νυν Αντιπεριφερειάρχη και το «τραπέζι έρθει τούμπα» οπότε εκεί θα τεθεί και το ερώτημα «ποια είναι η ανάγκη για εναλλακτική πρόταση της Ν.Δ. στην Κόρινθο»;

ΚΟΡΥΦΗ