ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ο Δήμος Βέλου - Βόχας ενημερώνει τους δημότες του για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών

Σε Δελτίο Τύπου που διένειμε ο Δήμος Βέλου-Βόχας εχθές το βράδυ μέσω της σελίδας του στο Facebook ενημερώνει τους δημότες του σχετικά με καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σε Δελτίο Τύπου που διένειμε ο Δήμος Βέλου-Βόχας εχθές το βράδυ μέσω της σελίδας του στο Facebook ενημερώνει τους δημότες του σχετικά με καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ημέρες αλλά και πως προετοιμάζεται για ενδεχόμενη αντιμετώπισή τους

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Σε έκτακτο Δελτίο Ενημέρωσης προχώρησε το Διασωστικό Σώμα Κορίνθου "Πήγασος" το απόγευμα της Δευτέρας 4/2/2019 με το οποίο επισημαίνουν πιθανούς κινδύνους που μπορεί να δημιουργηθούν στην Κορινθία από βροχοπτώσεις.

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι η ΕΜΥ με έκτακτο -κόκκινο- Δελτίο και βασισμένη στα προγνωστικά τους μοντέλα προειδοποιεί για μεγάλες ποσότητες νερού ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ από ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Τρίτη) μετά της 19.00 έως και ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ της Τετάρτης.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Βέλου-Βόχας βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και ήδη έχουν προχωρήσει σε καθαρισμό επικίνδυνων σημείων.

Συνιστούμε σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους με οχήματα και να ενημερώνονται

1. από την ιστοσελίδα του Δήμου στο Διαδίκτυο https://velovocha.gr/ αλλά και

2. από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook https://www.facebook.com/VeloVocha/

Θα παρέχουμε διαρκή και άμεση ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αν και φυσικά ευχόμαστε αυτό να μην χρειαστεί.

ΚΟΡΥΦΗ