ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ο Αλέκος «έριξε» το Facebook - Αλβανοί, Πατρινοί και Άραβες σπεύδουν να τον υποστηρίξουν

Φαίνεται η κόντρα του Δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού με τον υποψήφιο σύμβουλο του Ν. Σταυρέλη, Γ. Καρασάββα, έχει πάει σε άλλο επίπεδο τη μάχη των εντυπώσεων που διεξάγεται στο Facebook.

Φαίνεται η κόντρα του Δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού με τον υποψήφιο σύμβουλο του Ν. Σταυρέλη Γ. Καρασάββα έχει πάει σε άλλο επίπεδο τη μάχη των εντυπώσεων που διεξάγεται στο Facebook.

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέκος εχθές κατηγόρησε ως αγράμματο τον πρώην σύμβουλο του Β. Νανόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο, δεν μπορεί να συντάξει ούτε μία απλή αίτηση για να υπονοήσει ότι κάποιος άλλος έγραψε την ανάρτηση-μανιφέστο του τελευταίου.

Η ανάρτηση της σελίδας "Πορεία Ευθύνης - Αλέξανδρος Πνευματικός" στο Facebook έκανε πάταγο (έγινε και χορηγούμενη) και μέχρι τώρα (βράδυ Παρασκευής) έχει πιάσει τα 463 likes/shares !!

Σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις απέναντι σε Σταυρέλη και Μουρούτσο. Είναι όμως έτσι;

Κάναμε μία ανάλυση αυτών που κλίκαραν ότι τους αρέσει η ανάρτηση και τι να δούμε;

Από τα 463 έγκυρα likes έλαβαν

  • 73 likes από προφίλ με ξένο όνομα (αλβανικά, ρουμάνικα μέχρι και αραβικά)
  • 132 likes από προφίλ που δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την Κόρινθο και δεν δίνουν (κάποια από αυτά) κανένα άλλο στοιχείο για την παρουσία τους
  • 162 likes από προφίλ τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το νομό Κορινθίας. Τα περισσότερα είναι από Πάτρα, Αθήνα, Σύμη, Πειραιά κλπ. ενώ υπάρχουν και υποψίες ότι πολλά από αυτά είναι "μούφα" προφίλ.

Σύνολο 367 likes από τα 463. Υποπτευόμαστε βέβαια ότι αν ψάχναμε εις βάθος τα προφίλ ίσως να έβγαιναν και περισσότερα.

Έχουμε την αίσθηση ότι πλέον το "διαδικτυακό" παιχνίδι έχει πάει σε άλλο επίπεδο και μένουμε με την αίσθηση ότι Αλβανία, Ρυμανία και Ιράκ κατεβαίνουν ομαδικά να ψηφίσουν στην Κόρινθο.

Εικάζουμε ότι ίσως ο Αλέκος έχει πέσει θύμα κάποιου μηχανισμού κάποιου αντιπάλου του ο οποίος πιθανότατα βάζει ψεύτικα προφίλ να τον υποστηρίζουν για να βγουν μετά ιστοσελίδες σαν κι' εμάς (ή σαν αυτή)  για να λένε ότι δείχνει "μπούγιο" με  "αέρα".

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι το νέο προεκλογικό σύνθημα του Αλέκου είναι "Έμπειρος, Αξιόπιστος, Ειλικρινής".

"Τα συμπεράσματα δικά σας", που θα έλεγε και ο Νίκος Σταυρέλης.

ΚΟΡΥΦΗ