ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια -

Μένει ΕΚΤΟΣ ψηφοδελτίου της Ν.Δ. η Εύη Τατούλη στην Αρκαδία - Μετωπική κόντρα για τη στήριξη Νίκα

Εκτός του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, μένει η κόρη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, Εύη, μετά τις δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη στην τηλεόραση του Best TV.

Εκτός του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τις εθνικές εκλογές, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ,  μένει η κόρη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, Εύη, μετά τις δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη στην τηλεόραση του Best TV.

Η κ. Σπυράκη έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του κόμματος ενώ ταυτόχρονα ανέβασε και τους τόνους αντιπαράθεσης με τον Περιφερειάρχη σε μία προσπάθεια στήριξης του υποψήφίου Παναγιώτη Νίκα.

Δικαιώνεται, συνεπώς, η εχθεσινή μας αρθρογραφία στην οποία αναφέραμε ότι κάποιος πρέπει να αρχίσει να βάζει μία τάξη σε αυτό το Νεοδημοκρατικό χάος στην Περιφέρεια (θυμηθείτε εδώ).

Παρ' όλα αυτά, έχουμε την αίσθηση ότι αν και αυτή η εξέλιξη είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. 

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη ώστε να πειστούν τα στελέχη που είτε γλυκοκοιτάζουν τον Τατούλη ή προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αποφύγουν την εμπλοκή τους να συμμετάσχουν ενεργά.

Οι πληροφορίες μας, πάντως, λένε ότι θα υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες ανάλογης κατεύθυνσης ώστε τελικά να αυξηθεί η συσπείρωση, μία εξέλιξη που θα έχει ως αναμενόμενο αποτέλεσμα το σταδιακό μεν αλλά τελικά καθοριστικό ροκάνισμα του Πέτρου Τατούλη.
 

ΚΟΡΥΦΗ