ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή Λευκή Νύχτα

Ο κόσμος που έσπευσε να επωφεληθεί από τις μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές των καταστημάτων κάνοντας τις αγορές του ,αλλά και να διασκεδάσει από την μεγάλη συναυλία του ΚΕ.Π.Α.Π Δ. Κορινθίων με την Έλενα Παπαρίζου ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φετινή Λευκή Νύχτα την τελευταία ημέρα του Αυγούστου όπως έχει καθιερωθεί , στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο κόσμος που έσπευσε να επωφεληθεί από τις μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές των καταστημάτων κάνοντας τις αγορές του ,αλλά και να διασκεδάσει από την μεγάλη συναυλία του ΚΕ.Π.Α.Π Δ. Κορινθίων με την Έλενα Παπαρίζου ήταν μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να στεφθεί με επιτυχία αυτή η Λευκή Νύχτα, τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ κ. Σταύρο Κεφάλα , τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό , τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη , καθώς και όλους τους εμπόρους της Κορίνθου , τους εργαζόμενους ,τους καταναλωτές και επισκέπτες .

Ελπίζουμε η εικόνα αυτή της κατάμεστης πόλης μας από κόσμο την Παρασκευή 31 Αυγούστου, να γίνει η αφορμή για να συνεχιστεί η διοργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων που θα γεμίσουν την πόλη και τα καταστήματα με κόσμο ,μουσικές και πολλά χαμόγελα .

ΚΟΡΥΦΗ