ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ -

Μάγεψε η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου Βόχας - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Μάγεψε η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου Βόχας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ Δήμου Σικυωνίων.

Η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου Βόχας πριν από δυόμιση χρόνια, με πρωτοβουλία του προέδρου του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» κ. Ανδρέα Σιάχου και με την υποστήριξη του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου συστάθηκε και ξεκίνησε τις πρόβες με την καθοδήγηση της μαέστρου Γκρέκας Πετούμενου.

Κανείς δεν πίστευε ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου-Βόχας θα τραγουδούσε μπροστά σε μία επιτροπή καταξιωμένων μουσικών στο 27ο Πανελλήνιο διαγωνισμό χορωδιών Χ.Ο.Ν στον Πειραιά το 2017 και θα αποσπούσε το 2ο βραβείο.

Από τότε και μέχρι σήμερα σε κάθε τους εμφάνιση μαγεύουν τον κόσμο. Ήδη το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχαν και στη μεγάλη συναυλία που έγινε στο Βραχάτι προς τιμήν του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Η χορωδία συμμετέχει επίσης στο μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων του Δήμου και ανταποκρίνεται πάντα και στο κάλεσμα συλλόγων και φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Στόχος του Δήμου και προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η συνέχιση της χορωδίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου Βόχας ώστε να αποτελεί θεσμό για το Δήμο και να υπάρχει συνέχεια με συμμετοχές της τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

ΚΟΡΥΦΗ