ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -

Λείπουν κλίνες από την Πελοπόννησο, σύμφωνα με τον επιχειρηματία Αλ. Αγγελόπουλο

«Αυτό που χρειάζεται η Πελοπόννησος είναι οι κλίνες! Είναι εμφανές ότι της λείπει ο “όγκος”. Δηλαδή, ενώ έχει πολύ καλές επιχειρήσεις, αυτές δεν επαρκούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για τον προορισμό.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε σε ένα σημείο όπου, τόσο οι τουρίστες όσο και οι επενδυτές έχουν αρχίσει να “βλέπουν” με διαφορετικό μάτι την περιοχή της Πελοποννήσου». Αυτό τόνισε στο mononews.gr ο αντιπρόεδρος της "Aldemar Resort" και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Αλέξανδρος Αγγελόπουλος.

Μιλώντας για την φετινή τουριστική κίνηση ο κ. Αγγελόπουλος είπε: «Σύμφωνα με τα στοιχεία, βλέπει κανείς μια στροφή προς την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά».

Στο σημείο αυτό ο κ. Αγγελόπουλος επεσήμανε την έντονη ζήτηση της περιοχής σε σχέση με την σαφώς μειωμένη προσφορά κλινών που παρατηρείται.

«Οι αριθμοί ζήτησης δεν είναι ποσοστιαία αυξημένοι, αλλά πολλές φορές επάνω!» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε επισημαίνοντας ότι «οι πτήσεις από τα αεροδρόμια τόσο της Καλαμάτας όσο και του Αραξου είναι πολλές, αλλά θα μπορούσαν να είναι και περισσότερες.

Εχουμε επανειλημμένα αποδείξει ότι ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τη ζήτηση, αλλά και να γεννάμε μεγαλύτερη.

Αυτό που χρειάζεται η Πελοπόννησος είναι οι κλίνες! Είναι εμφανές ότι της λείπει ο “όγκος”. Δηλαδή, ενώ έχει πολύ καλές επιχειρήσεις, αυτές δεν επαρκούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για τον προορισμό.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε σε ένα σημείο όπου, τόσο οι τουρίστες όσο και οι επενδυτές έχουν αρχίσει να “βλέπουν” με διαφορετικό μάτι την περιοχή της Πελοποννήσου».

ΚΟΡΥΦΗ