ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Κόρινθος: Φούλαρε το κλεμμένο Ι.Χ. και έφυγε χωρίς να πληρώσει!

Ο υπάλληλος του βενζινάδικου ειδοποίησε την Αστυνομία και ο νεαρός κλέφτης συνελήφθη στο 136ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών

Επίδειξη... θράσους έκανε ένας νεαρός στην Κόρινθο, όπου έκλεψε μέρα-μεσημέρι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο αλλά διαπίστωσε ότι το ντεπόζιτο ήταν άδειο και πήγε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων για να το φουλάρει. Μόλις ο υπάλληλος του έδωσε τα κλειδιά, όμως, έβαλε μπροστά και εξαφανίστηκε χωρίς να πληρώσει!

Ο υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν αναζητήσεις και ο  23χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων να κινείται στο 136ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λίγο πριν είχε δηλωθεί κλοπή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο νεαρός συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού. 

Έτσι, παρελήφθη από την Ασφάλεια που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών και τον παρέπεμψε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

ΚΟΡΥΦΗ