ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Κορδώσης και Λουζιώτης συντάσσονται με Καλλίρη στην Κόρινθο

Σήμερα είχαμε νέο διπλό "χτύπημα" αφού την υποστήριξή τους προς το πρόσωπο του κ. Καλλίρη εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους ο Παν. Λουζιώτης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρ. Κορδώσης.

Οι εξελίξεις τρέχουν στο Δήμο Κορινθίων και μαζί με αυτές αρχίζει να "τρέχει" επικοινωνιακά και ο Πελοπίδας Καλλίρης.

Εχθές είχαμε τη δήλωση του πρώτου υποψηφίου του, ανεξάρτητου πλέον συμβούλου, Βασίλη Πανταζή.

Σήμερα είχαμε νέο διπλό "χτύπημα" αφού την υποστήριξή τους προς το πρόσωπο του κ. Καλλίρη εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους ο Παν. Λουζιώτης (επικεφαλής παράταξης στο Επιμελητήριο και πρώην επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης του Θ. Θωμαίδη) όπως και ο πρώην σύμβουλος του Βασ. Νανόπουλου και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρ. Κορδώσης.

Στις ανακοινώσεις, πάντως, δεν αναφέρεται εάν θα είναι και υποψήφιοι στο συνδυασμό του κ. Καλλίρη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες ανακοινώσεις. 

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ Π. ΚΟΡΔΩΣΗ

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου από τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», έθεσα ως αυτονόητη για μένα συνθήκη της αποτελεσματικής συνέχισης του καθημερινού αγώνα και της συμμετοχής μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη συνύπαρξη συνοδοιπόρων με κοινές αρχές και προθέσεις, κοινό όραμα και συμφωνία στους τρόπους και τα μέσα υλοποίησής του. 

Όταν αυτή η αδιαπραγμάτευτη συνθήκη συντρέχει, όταν τα διδάγματα της μέχρι σήμερα πορείας μου συνηγορούν, κι όταν η ανταπόκριση τωνσυμπολιτών μου είναι ήδη θετική, τότε η επιλογή μου έχει ήδη δικαιωθεί.

Όταν αυτή η επιλογή λαμβάνει παράλληλα και την απόλυτα θετική ανταπόκριση της κομματικής παράταξης την οποία υπηρετώ από τη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Κορινθίας, τότε ο αγώνας ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει και ονειρευόμαστε!

Χρήστος Π. Κορδώσης
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΥΖΙΩΤΗ

«Στη μακρά πορεία της ενεργού συμμετοχής μου στα κοινά, η στάση και οι επιλογές μου ήταν  πάντοτε δημόσιες και ξεκάθαρες.

Επιλογές που προκύπτουν με συναίσθηση της ευθύνης που συνοδεύει την ιδιότητα του Πολίτη. Της ευθύνης ενός εκπαιδευτικού, που για περισσότερα από 20 χρόνια εργάζεται μαζί με το πραγματικό μέλλον του τόπου και της πατρίδας μας, τους νέους μας. Αλλά και της ευθύνης του επικεφαλής της παράταξης, που οι συνάδελφοι επαγγελματίες του Νομού Κορινθίας, εξέλεξαν πρώτη στο Επιμελητήριο.

Με τη βεβαιότητα ότι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει, ένα Δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό και ανθρωποκεντρικό, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του».

Παναγιώτης Λουζιώτης
Εκπαιδευτικός – Φροντιστής
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κορινθίας

ΚΟΡΥΦΗ