ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ -

Ξυλόκαστρο .. Ο Δήμαρχος πάει για ρεκόρ στο επί κοντώ

Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται να βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Ηλ. Ανδρικόπουλος. Η διάθεση του για διατήρηση στην καρέκλα του Δημάρχου συναντά εμπόδια

Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται να βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Ηλ. Ανδρικόπουλος. Η διάθεση του για διατήρηση στην καρέκλα του Δημάρχου συναντά εμπόδια τόσο μέσα στον κύκλο που τον ανέδειξε (έστω και ως λύση ανάγκης), όσο και σε άλλους κύκλους, πιο "εναλλακτικούς".

Τον τελευταίο καιρό μαθαίνουμε ότι το φλερτ του Ηλία με το ... ΣΥΡΙΖΑ αν και διαρκές δεν έχει αποφέρει κάποια αποτελέσματα. "Απέλπιδες προσπάθειες", μου λένε κάποιοι φίλοι από την περιοχή.

Η αίσθηση που κυριαρχεί πάντως στο Ξυλόκαστρο είναι μια γενική στασιμότητα στα Δημοτικά. Ούτε μπρος - ούτε πίσω. Και η εμπιστοσύνη έχει πλέον χαθεί.

Για να φτάσει πάντως κάποιος να επιχειρήσει με "άλμα επί κοντώ" να περάσει στην άλλη άκρη του ίδεολογικού συστήματος (έστω του τοπικού) μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καλά στο "σπίτι". Και από ότι φαίνεται μάλλον θα χρειαστεί να κάνει ρεκόρ για να ισοφαριστεί η χασούρα από τα "δεξιά".

Και στα 60φεύγα άντε να μάθεις επί κοντώ.

ΚΟΡΥΦΗ