ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνικά -

Ηλεία: Την τσίμπησε σφήκα και παραλίγο να πεθάνει

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση από τους δικούς της στο Κέντρο Υγείας, αλλά η περιπέτειά της, δεν τελείωσε εκεί...

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση από τους δικούς της στο Κέντρο Υγείας, αλλά η περιπέτειά της, δεν τελείωσε εκεί...

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε χθες (21-07-2014) μία 64χρονη από την Πηνεία, η οποία υπέστη αλλεργικό σοκ και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 06.00 χθες το πρωί, όταν η γυναίκα από την τοπική κοινότητα Βουλιαγμένης δέχτηκε τσίμπημα από σφήκα και υπέστη αλλεργικό σοκ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση από τους δικούς της στο Κέντρο Υγείας που εφημέρευε ο επιμελητής Β’ γενικής ιατρικής Θανάσης Μπρούστας και ο οποίος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να σώσει τη γυναίκα, χορηγώντας άμεσα την ενδεδειγμένη αγωγή.

Παρ’ όλα αυτά έκρινε σκόπιμο να μεταφερθεί η 64χρονη στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας για περαιτέρω παρακολούθηση και εκεί φυσικά ήρθε στην επιφάνεια και το μεγάλο πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις εφημερίες τον τελευταίο τουλάχιστον μήνα.

Ο γιατρός εφημέρευε μόνος του στο νοσοκομείο και ζήτησε τη συνδρομή γιατρού από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας για τη μεταφορά της ασθενούς. Τελικώς, μετά από τηλεφωνικές διαβουλεύσεις, μετέβη στο Κέντρο Υγείας ένα ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας με τη συνδρομή και μίας αναισθησιολόγου που μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο Αμαλιάδας.

ΚΟΡΥΦΗ