ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

Η θρυλική ντίσκο “Σαφάρι” επιστρέφει και ανοίγει τις πόρτες στις 21 του μήνα

To Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου (χειμερινό ηλιοστάσιο) ανοίγει τις πόρτες της και πάλι η θρυλική ντίσκο “Σαφάρι” στο Κοκκώνι. Η “Σαφάρι” έγραψε ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση της Κορινθίας από το 1976 έως το 1993, όταν η διασκέδαση στην περιοχή μας είχε μία εντελώς άλλη μορφή, ίσως πιο αυθόρμητη και πιο αθώα

To Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου (χειμερινό ηλιοστάσιο) ανοίγει τις πόρτες της και πάλι η θρυλική ντίσκο “Σαφάρι” στο Κοκκώνι. Η “Σαφάρι” έγραψε ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση της Κορινθίας από το 1976 έως το 1993, όταν η διασκέδαση στην περιοχή μας είχε μία εντελώς άλλη μορφή, ίσως πιο αυθόρμητη και πιο αθώα.

26 χρόνια αργότερα ανοίγει και πάλι τις πόρτες της να υποδεχθεί τους νέους της σημερινής εποχής αλλά και όλους αυτούς που πέρασαν μεγάλες στιγμές της εφηβείας τους εκείνα τα χρόνια.

Η νέα διεύθυνση έχει σκοπό να διατηρήσει το σκηνικό της πρώτης “έκδοσης” με τις “ντισκομπάλλες” αλλά και συνολικά την ατμόσφαιρα και το “feeling” εκείνης της εποχής, επιχειρώντας ένα ιδιόρρυθμο revival πηγαίνοντας μας στις εποχές των 70s, 80s και 90s.

Ταυτόχρονα, η ντίσκο αναμένεται να φιλοξενήσει τους χορούς τοπικών συλλόγων, σχολείων αλλά και να δημιουργήσει parties-έκπληξη με επανασυνδέσεις φίλων και πρώην συμμαθητών.  

Τα παιδιά που αποφάσισαν να την ξαναφέρουν πίσω εργάζονται επί σειρά ετών  στο χώρο της διασκέδασης και της εστίασης.

Ο ένας εξ’ αυτών (και νεοεκλεγμένος  πρόεδρος του Βραχατίου) Γιώργος Βασιλείου, σημειώνει:

“η ντίσκο Σαφάρι είναι συνδεδεμένη με μία ολόκληρη εποχή στην περιοχή, ξυπνά μνήμες από έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και πιστεύουμε ότι θα δώσει ένα άλλο χρώμα στη νυχτερινή ζωή της Κορινθίας”

Ο έτερος εκ των διαχειριστών, Αλέξανδρος Κολοκοντές, ο οποίος δηλώνει θαυμαστής της δεκαετίας του ‘80, αναφέρει ότι όλες οι προσπάθειες ξεκίνησαν από την επιθυμία του να ζήσει τη διασκέδαση εκείνης της εποχής και θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Τσέκο για την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές που τους παρείχε.

Ο “πατέρας” της ντίσκο, Γιώργος Τσέκος, που είχε εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία του να δει το “παιδί” του να ξαναγυρνά, σημειώνει ότι αισθάνεται υπερήφανος που η ντίσκο περνά σε μία νέα εποχή και ευελπιστεί ότι το όλο εγχείρημα θα “αγκαλιαστεί” από όλον τον κόσμο.

Η ντίσκο “Σαφάρι” έγραψε το δικό της κομμάτι ιστορίας στη νυχτερινή ζωή της Κορινθίας και τώρα επανέρχεται με φρεσκάδα και ενθουσιασμό.

Ανοίγει τις πόρτες της στις 21 Δεκεμβρίου και οι πληροφορίες λένε ότι η “πρεμιέρα” είναι ήδη sold-out και πλέον οι κρατήσεις αφορούν τις ημέρες των εορτών. Όποιος προλάβει λοιπόν...

ΚΟΡΥΦΗ