ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

False alarm για Πνευματικό και Παππά;

Η φωτογραφία προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις σε τοπικές ιστοσελίδες και Facebook, με πιο αιχμηρή την ανάρτηση ενός παραποιημένου Δελτίου Τύπου του Δήμου με υπερβολικές ίσως δόσεις χιούμορ, και η οποία σχολίαζε την εμφάνιση του κ. Παππά ως "ηγετική" Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον τελευταίο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς το δημοσιογράφο Λ. Γιαννιδάκη.

Με μεγάλο ωφελούμενο το Δήμαρχο Αλ. Πνευματικό έληξε η υποτιθέμενη ενδοπαραταξιακή αναστάτωση και η οποία φαινομενικά αφορούσε τον καθαρισμό στο Δημοτικό Λιμάνι Κορίνθου αλλά ουσιαστικά επρόκειτο για τα όρια των αρμοδιοτήτων των υπευθύνων κάποιων τομέων του Δήμου 

Την περασμένη εβδομάδα είχε προκύψει πολιτικό θέμα σχετικά με τον καθαρισμό του λιμανιού, με το "άδειασμα" του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου σε συνεργάτη του Δημάρχου (τον κ. Γ. Φαρμάκη) και την επέμβαση του Δημάρχου ώστε από τη μία να καλύψει το συνεργάτη του και από την άλλη να "αδειάσει" τον υφιστάμενό του.

Την αμέσως επόμενη ημέρα από τη στιγμή που το θέμα πήρε διαστάσεις, ο Δήμος έσπευσε να μοιράσει Δελτίο Τύπου στο οποίο φαίνεται ο Δήμαρχος να ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον κ. Παππά και την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού κα. Κουντουρά.

Η φωτογραφία προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις σε τοπικές ιστοσελίδες και Facebook, με πιο αιχμηρή την ανάρτηση ενός παραποιημένου Δελτίου Τύπου του Δήμου με υπερβολικές ίσως δόσεις χιούμορ και η οποία σχολίαζε την εμφάνιση του κ. Παππά ως "ηγετική"  Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον τελευταίο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς το δημοσιογράφο Λ. Γιαννιδάκη.

Όλη η απάντηση ήταν η παρακάτω

"Είσαι πραγματικά ανεκδιήγητος, αχαρακτήριστος, απερίγραπτος...κ προβλέψιμα χαμαίζηλος...
Η προσπάθεια σου να με ..."προσδιορίσεις" είναι εξόφθαλμα αήθης και προσβλητική...
Σταμάτα τώρα αυτή την απαράδεκτη τακτική...
Σταμάτησέ το γιατί με έχεις φέρει εκτός ορίων...
Η μέχρι σήμερα στάση μου απέναντί σου προφανώς έχει εκληφθεί ως ...αδυναμία...
Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει...
Πάψε να χρησιμοποιείς το όνομά μου για τους δικούς...ή αλλότριους μικροπρεπείς, μικροςκοπικούς και ασήμαντους στόχους.-"

H απάντηση του δημοσιογράφου δεν είναι κοινοποιημένη δημοσίως αλλά με δυο λόγια τον καλεί "να δώσει εντολές αλλού".

Πάντως προ 5 ημερών η ίδια ιστοσελίδα είχε σημειώσει 

Τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο του μένους του ο Αλ Πνευματικός έχει βάλει έναν αναγνωρισμένο εχθρό της πόλης τον αρχηγό της μειοψηφίας Βασίλη Νανόπουλο αλλά και έναν δικό του σύμβουλο που τόλμησε να πει την αλήθεια και να συμφωνήσει σε κάποιες καταγγελίες του Βασίλη Νανόπουλου . Μιλάμε για τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου και έγκριτο δικηγόρο της πόλης Αντώνη Παππά

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Παππά να μας δώσει την εκδοχή του τόσο για το θόρυβο που δημιουργήθηκε όσο και για τη συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά φαίνεται ότι ο κ. Παππάς προτιμά τη σιωπή.

Δεν είμαστε σίγουροι για να πούμε αν το όλο θέμα ήταν μία λανθασμένη συνεννόηση, όπως προσπαθεί να μας πείσει η φωτογραφία που συνοδεύει το Δελτίο Τύπου, η ουσία είναι ότι ο κ. Παππάς θα πρέπει να προβληματιστεί με τα "αδειάσματα" και την εικόνα που δημιουργούν στον κόσμο όπως επίσης και να αναρωτηθεί τι σημαίνει να μαθαίνει από το Facebook πράγματα τα οποία συμβαίνουν στο χώρο δικαιοδοσίας του.

ΚΟΡΥΦΗ