ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποσύρεται ο Αλέκος και κατεβαίνει η Κατερίνα στην Κόρινθο;;;

Μία ανάρτηση της πρ. βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κ. Φαρμάκη στο Facebook έβαλε «φωτιά» στα εκλογικά σενάρια του Δήμου Κορινθίων.

Μία ανάρτηση της πρ. βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κ. Φαρμάκη στο Facebook έβαλε «φωτιά» στα εκλογικά σενάρια του Δήμου Κορινθίων.

Η πρ. βουλευτής έγραψε στο λογαριασμό της

«Πόσο θα ήθελα να περπατώ και και τα πεζοδρόμια να μην είναι χιλιοσπασμένα ,τα δένδρα πνιγμένα στα χορτάρια και το γκαζόν στα παρτέρια ξεραμένο ! 

Πόσο θα ήθελα να μην υπάρχουν σκουπίδια δίπλα στους κάδους , πλαστικές σακούλες και ποτηράκια καφέ να στροβιλίζονται στο πρώτο φύσημα του αέρα !
Πόσο θα ήθελα καθαρούς και περιποιημένους δημόσιους χώρους και κτίρια χωρίς μουτζούρες !»

Αυτό αμέσως ερμηνεύτηκε από πολλούς (όπως η Τζ. Σουκαρά) ίσως και σαν ενδιαφέρον της Κατερίνας για τα αυτοδιοικητικά αλλά ίσως το θέμα να έχει και βαθύτερη «ρίζα».

Η αναμενόμενη κάθοδος του Πελ. Καλλίρη έχει ανατρέψει τα δεδομένα στο προεκλογικό παιχνίδι με πρώτη και πιθανότερη παρενέργεια της απόσυρση της υποψηφιότητας του Βασ.  Νανόπουλου.

Εάν από το προεκλογικό παιχνίδι αποχωρήσει ο Βασίλης, τα πράγματα δυσχεραίνουν σε μεγάλο βαθμό για τον Αλ. Πνευματικό που

  • έχει να αντιπαλέψει τη φθορά 12 χρόνων, 
  • τη φθορά από την πλευρά Σταυρέλη αλλά και
  • το κομμάτι της «Δεξιάς» που τον έβγαλε Δήμαρχο δυο φορές και τώρα κούνησε «μαντίλι».

Με αυτά ως πιθανές παρενέργειες δεν βρίσκουμε παράλογο το ενδεχόμενο να αποσυρθεί ο Δήμαρχος από την κούρσα και γιατί όχι να πάρει τη θέση του η Κατ. Φαρμάκη.

Μία τέτοια εξέλιξη ίσως ανακούφιζε και το Ν. Σταυρέλη του οποίου η καμπάνια δεν «τραβάει» με τίποτα, παρά την γενναία προσπάθεια του κ. Μουρούτσου στα ΜΜΕ και όλα τα διαφημιστικά «τρικ».

Βέβαια, όλα αυτά παραμένουν σενάρια αλλά επειδή αυτές οι εκλογές κρύβουν ήδη πολλές εκπλήξεις τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο.

Κ.Ρ.

ΚΟΡΥΦΗ