ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Εξώδικο στο Δήμο και την Λουτράκι ΑΕ από το Γιώργο Βλάχο (video)

Στην κατασκευάστρια εταιρεία του Spa, σύμφωνα με το εξώδικο που απέστειλε με κοινοποίηση στο Δήμο και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουν επιδικαστεί ποσά άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ

Εξώδικη διαμαρτυρία, σύμφωνα με την οποία καλεί το Δήμο και την Τουριστική Α.Ε. να μην προβούν σε πράξεις που θα θίγουν αμέσως ή εμμέσως την εταιρεία, εννοώντας την μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε. έστειλε η εταιρεία Αλέξανδρος Τεχνική.

Στην κατασκευάστρια εταιρεία του Spa, σύμφωνα με το εξώδικο που απέστειλε με κοινοποίηση στο Δήμο και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουν επιδικαστεί ποσά άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία οφείλονται από την Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου.

Μάλιστα, την εξώδικη αυτή διαμαρτυρία, προσπάθησε να εξηγήσει στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Γιώργος Βλάχος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "θα κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μη γίνει η μετατροπή εφόσον με θίγει", δήλωση που έβγαλε εκτός εαυτού τον προεδρεύοντα της Club Hotel Loutraki Α.Ε., Νίκο Ρεμαντά που απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Βλάχο του είπε, "δεν θα σε αφήσω".

http://www.loutraki365.gr

ΚΟΡΥΦΗ