ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Κεντρική Πολιτική -

Δένδιας ... θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες του στρατοπέδου Κορίνθου

Πάντως η Κόρινθος είναι μεγάλο στρατόπεδο και ο λόγος που επελέγη είναι, πέραν του μεγέθους του, και η γειτνίαση του με την Αθήνα και τις πόλεις της Πελοποννήσου. Δεν υπάρχει καμία λογική να σπέρνουμε δεξιά και αριστερά Κέντρα Φιλοξενίας, μέχρι τουλάχιστον να εξαντληθούν οι δυνατότητες της Κορίνθου

«Ο σχεδιασμός μας, σας το λέω, ευθέως, δεν είναι να φτιάξουμε Κέντρο Μεταναστών στην Πάτρα. Αρκεί αυτό της Κορίνθου». Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας επανέρχεται στην κατηγορηματική του θέση ότι η κυβέρνηση δεν έχει πρόθεση να δημιουργήσει Κέντρο Μεταναστών στην Πάτρα, όπως έχει γράψει εδώ και καιρό το thebest.gr.

Ο κ. Δένδιας σε συνέντευξη του που φιλοξενείται στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» (στο δημοσιογράφο Κυριάκο Κορτέση) αναφέρει ότι «έχουμε φτιάξει το Κέντρο στην Κόρινθο. Εκεί έχουμε μεγάλο χώρο που μα δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε τον αριθμό των φιλοξενουμένων. Άρα, δεν παρίσταται αυτή τη στιγμή καμία ανάγκη για την δημιουργία άλλων Κέντρων στην Πάτρα ή στην Πελοπόννησο γενικότερα. Εάν στο μέλλον παραστεί ανάγκη, θα δούμε τι θα κάνουμε.

Πάντως η Κόρινθος είναι μεγάλο στρατόπεδο και ο λόγος που επελέγη είναι, πέραν του μεγέθους του, και η γειτνίαση του με την Αθήνα και τις πόλεις της Πελοποννήσου. Δεν υπάρχει καμία λογική να σπέρνουμε δεξιά και αριστερά Κέντρα Φιλοξενίας, μέχρι τουλάχιστον να εξαντληθούν οι δυνατότητες της Κορίνθου».

http://www.thebest.gr

ΚΟΡΥΦΗ