ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Χρ. Χασικίδης προς Πνευματικό: “Σέβομαι το εαυτό μου και τους πολίτες και δεν σου απαντώ!”

Η δήλωση του δημάρχου περί”Σικάγου της δεκαετίας του 30″ φαίνεται πως εξόργισε τον υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος δηλώνει πως δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί επ αυτού σεβόμενος τον εαυτό του και τους πολίτες.

Aπάντηση στον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό , ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του να λάβουν θέση οι υποψήφιοι δήμαρχοι  στο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τους αγώνες πάλης σε κλουβιά, έδωσε σήμερα ο Χρίστος Χασικίδης. 

Η δήλωση του δημάρχου περί”Σικάγου της δεκαετίας του 30″ φαίνεται πως εξόργισε τον υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος δηλώνει πως δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί επ αυτού , και ποτέ δεν θα το κάνει σε ανάλογου περιεχομένου δηλώσεις, σεβόμενος τον εαυτό του και τους πολίτες.

Μια απάντηση με την οποία επιδιώκει να αποστασιοποιηθεί απο τα όσα διαδραματίζονται ,αφού πρόκειται όπως λέει , για μικροπολιτικές που στόχο έχουν μόνο στην πρόκληση εντυπώσεων και καλεί όλους τους συναδέλφους του και συνυποψηφίους του να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων .

Τζ. Σουκ.

Διαβάστε την δήλωσή του:

“Η «πολιτεία», δηλαδή ο τρόπος συμπεριφοράς και δράσης, του καθενός μας είναι λίγο  πολύ γνωστή.

Για το θέμα των αγώνων τοποθετήθηκα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων. Δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ επί των δηλώσεων του Δημάρχου Κορινθίων περί «Σικάγου της δεκαετίας του 30», σεβόμενος πάνω απ΄ όλα τους συμπολίτες μου, αλλά και τις προσωπικές αρχές και αξίες μου. Το ίδιο θα πράξω στο μέλλον σε δηλώσεις αναλόγου περιεχομένου, απ΄όπου και αν προέρχονται.

Επιδίωξή μου σ΄ αυτήν την πρώιμη προεκλογική περίοδο είναι η γόνιμη αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων, η ουσία, και όχι η πρόκληση εντυπώσεων και οι μικροπολιτικές.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ.

Ειλικρινά αναρωτιέμαι τί σχέση έχουν όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο Δήμο μας με τις ανάγκες του τόπου μας, με τα προβλήματα που ενσκήπτουν στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας, με την δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε.

Καλώ όλους όσους η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας έθεσε σε θέσεις ευθύνης και όσους θα συμπορευτούμε σ΄αυτήν την μακρά προεκλογική περίοδο να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων.”

Χρήστος Χασικίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Κορινθίων

https://moriasnews.gr

ΚΟΡΥΦΗ