ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

Χάλκινο μετάλλιο για την Ξυλοκαστρινή Βικτώρια Ζάρρου στην Τεχεράνη @ Ολυμπιάδα Βιολογίας

Πρόκειται για την 18χρονη Βικτώρια Ζάρρου που έπειτα από την επιτυχία της στον Πανελλήνιο διαγωνισμό βιολογίας, έφθασε μέχρι την Τεχεράνη για να διεκδικήσει ακόμη μια επιτυχία μαζί με το Team της φωτογραφίας

Κυριακάτικο ξύπνημα και αφού η ζωή μας έχει συνδεθεί με τα σοσιαλ μίντια, από το κρεβάτι ακόμη κάνεις την περιήγησή σου σε δεκάδες σελίδες προσωπικών προφιλ, όχι κατασκοπευτικά αλλά σαν ροή ειδήσεων. Ανάμεσα στα δεκάδες μεθυσμένα στόρι του Σαββατόβραδου, κάπου εμφανίζεται και η Ολυμπιάδα Βιολογίας που έλαβε χώρα στην Τεχεράνη.

Δεν την προσπερνάς αυτή την ιστορία, ξεχωρίζει εύκολα γιατί όλες οι υπόλοιπες ιστορίες είναι τόσο ίδιες. Δεν την προσπερνάς και για ακόμη ένα λόγο. Δεν είναι άλλος από το ότι σε αυτή την Ολυμπιάδα συμμετείχε με την ελληνική ομάδα και μια Ξυλοκαστρινή κοπέλα που γνωρίζεις από μικρή, εκείνη και τους γονείς της.

Πρόκειται για την 18χρονη Βικτώρια Ζάρρου που έπειτα από την επιτυχία της στον Πανελλήνιο διαγωνισμό βιολογίας, έφθασε μέχρι την Τεχεράνη για να διεκδικήσει ακόμη μια επιτυχία μαζί με το Team της φωτογραφίας. Τα κατάφερε και πάλι αφού απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο!

Γιατί τα γράφω όλα ετούτα πρωί – πρωί; Γιατί σπανίζουν οι άνθρωποι που ονειρεύονται στις ημέρες μας, που κυνηγούν όσα αγαπούν. Ιδιαίτερα σε αυτή την ηλικία. Εκτός από εξαιρετική μαθήτρια λοιπόν η δική μας Βικτώρια, έχει τα κότσια να χαμογελά, να στοχεύει και να τα καταφέρνει.

Συγχαρητήρια στους νέους/νέες που κάταφεραν το χάλκινο μετάλλιο και καλή συνέχεια στον δρόμο τους στη ζωή, πάντα με χαμόγελο, πάντα με όνειρα. Συγχαρητήρια και στους καθηγητές τους από τα σχολεία τους.

*Στον διαγωνισμό συμμετείχαν παιδιά από 70 χώρες του κόσμου.

Του Στάθη Ντάγκα

ΚΟΡΥΦΗ