ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Άμεση παρέμβαση Παπακυριάκου για τα αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας στον Βέλου-Βόχας

Τα αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό σε περιοχές του Δήμου Βέλου-Βόχας επιχειρεί να σταματήσει με προσωπική του παρέμβαση ο Δήμαρχος της περιοχής Αννίβας Παπακυριάκος

Τα αυξημένα κρούσματα εγκληματικότητας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό σε περιοχές του Δήμου Βέλου-Βόχας επιχειρεί να σταματήσει με προσωπική του παρέμβαση ο Δήμαρχος της περιοχής Αννίβας Παπακυριάκος.

Ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας και ζήτησε την γενναία ενίσχυση του Α.Τ. Βραχατίου  ενώ ο τελευταίος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη δωρεά ενός οχήματος 4χ4.

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση του Α.Τ. της περιοχής με τη χρηματοδότηση της αγοράς ενός ακόμη οχήματος.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος κ. Σ. Σκλάβος επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 το Δήμαρχο Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την εγκληματικότητα στην περιοχή, τα φαινόμενα παραβατικότητας που  εμφανίζονται και τους τρόπους καταπολέμησής τους. Ιδιαίτερα αναφέρθηκαν στα τελευταία τραγικά γεγονότα, που συνέβησαν σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου, αλλά και στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες σε λίγες ώρες.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Ταξίαρχος συμφώνησαν ότι το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου χρειάζεται όσο το δυνατόν ενίσχυση, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή. Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σκλάβος ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων Βέλου-Βόχας, με την πρόσφατη παραχώρηση του οχήματος 4Χ4, η οποία απαντούσε σε παλαιότερο αίτημα που του είχε υποβάλει.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του επεσήμανε ότι είναι ανάγκη η περαιτέρω στελέχωση του αστυνομικού τμήματος και ζήτησε από τον Ταξίαρχο να συνεχίζει την υποβολή αιτημάτων προς το αρμόδιο Υπουργείο σχετικά με αυτό, ενώ τον ενημέρωσε ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2019 οι οικονομικές υπηρεσίες προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη χρηματοδότηση αγοράς ενός ακόμη οχήματος για το Α.Τ. Βραχατίου.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Δημάρχου στο παρακάτω βίντεο:

ΚΟΡΥΦΗ