ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Υγεία -

Αλλάζει η διοίκηση στο νοσοκομείο Κορίνθου - Ποιος Κορίνθιος είναι το φαβορί;

Ανάμεσα στα νοσοκομεία στα οποία αναμένεται η αλλαγή στη διοίκηση είναι και αυτή του Νοσοκομείου Κορίνθου, αφού η Δ. Καλομοίρη, εξάντλησε τη θητεία της με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αλλαγή διοικητών προχωρούν τα δημόσια νοσοκομεία. Άλλωστε, σε ΦΕΚ του Σεπτεμβρίου, έχει ήδη δημοσιευθεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων Ε.Σ.Υ. που υπογράφει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ανάμεσα σε αυτά και η θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου, αφού η Δ. Καλομοίρη, εξάντλησε τη θητεία της με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, η επικρατέστερη επιλογή, είναι μέχρι στιγμής ο δικηγόρος και πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Καρπούζης!

Ωστόσο, για τη θέση έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και γιατρός από το Λουτράκι, ο οποίος δεν ανήκει μεν στο "δυναμικό" της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο έχει πολλούς και καλούς γνωστούς στο συγκεκριμένο χώρο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να πουν μια καλή κουβέντα γι αυτόν.

https://www.loutraki365.gr

ΚΟΡΥΦΗ